Udstyr

​Festlyset.dk er udlejning af lys og lydudstyr samt udstyr til temafester

Det være lige fra et stativ med 2 diskolamper på, en fest i stuen, fest på arbejdet, gymnasiet eller måske temafesten Eks. western, hawaii eller andet. Vi har også erfaring med lys og lyd til modeshows, mindre musikarrangementer, teater mm.

Hos os er det ikke afgørende hvad der står af mærker på udstyret, men hvad der kommer ud af det. Det kommer selvfølgelig kunden til gode, hvilket også kan ses på vores attraktive priser. Vi kan også tilbyde komplette løsninger med Dj, udstyr til lys og lyd til attraktive priser. Vi samarbejder med en række forskellige Dj´s med forskellige kompetencer. Kontakt os for et komplet tilbud.

​Vores udlejningskatalog er ikke opdateret, da vi hele tiden får nyt spændende udstyr, men vil blive det løbende. Dette er kun en del af det udstyr vi kan tilbyde.

​Alle priser på festlyset.dk er inkl. moms

​Sjovere fest? Festlyset.dk

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag